FAQ's / ЧЗВ ?

Често Задавани Въпроси

Четенето краси човека!

Всички плащания са тип ДАРЕНИЕ към DUPNITSA.NET за които не се издава фактура или касова бележка. В сайта могат да бъдат използвани всички платени услуги, като физическо лице с доброволно заплащане за тях. Приемат се плащания само през каса на EasyPay с опцията „захранване на микросметка“, по този начин получаваме вашата сума във виртуална банкова сметка открита в сайта на ePay.BG. Кин номер за да получим вашата сума е: 1025176439 Методът е следния: Посетете каса на ИзиПей и на служителя (касиер), кажете че желаете да захраните микросметка в ипейбг, след което издиктувайте кин номер.

Дарение към www.dupnitsa.net за публикуване на препоръчана фирма в сайта на гр.Дупница

На този често задаван въпрос за вече съществуваща фирма в онлайн указателя на Дупница има два отговора!

  1. Ако Вие сте добавили фирмата си, трябва да влезете във вашия профил в сайта и от менюто „ДуПаннел“ да изберете какво искате да се случва с информацията.
  2. Ако намирате вашата „фирма“ в каталога, но не сте я добавили Вие или ваш служител, твърде вероятно е публикацията да е чрез „обхождащите ботове“ на Дупница.НЕТ. (Ако желаете да редактирате тази информация, моля свържете се с нас на имейл адреса info @ dupnitsa.net ще Ви изпратим насоки, как да придобиете собственост над тази публикация).